Welkom bij Winterwerp IT

Full-stack (enterprise) development met expertise op het gebied van Java, .NET, frontend, cloud en meer. Neem contact op voor maatwerk softwareontwikkeling of je nieuwe website!

Budgetkar

Website 2009 - nu
Budgetkar is een aanhangerverhuurbedrijf in het noorden van Nederland. Winterwerp IT is voor Budgetkar verantwoordelijk voor de bouw, het onderhoud en nieuwe ontwikkelingen op verhuurgebied. Wat ooit begon als een klein experiment om te kijken of we via internet aanhangers konden verhuren, is uitgegroeid tot een volwaardig verhuursysteem met website, mobiele app, backofficesysteem en tablet via waar klanten in de winkel een handtekening kunnen zetten en aanhangers kunnen reserveren. Duizenden klanten reserveren op jaarbasis een aanhanger bij Budgetkar.
Budgetkar website
Een van de zaken die voor Budgetkar is ontwikkeld is de 'digitale handtekening'-app. Dit is een app die op een tablet draait die bij het verhuurpunt staat. Klanten kunnen, bij het ophalen van de aanhanger, de tablet gebruiken om de reservering op te zoeken en ook gelijk een handtekening te zetten. Dit scheelt zowel de klant als het verhuurpunt een enorme papierwinkel.
Budgetkar tablet
.NET (Core) Vue.js NativeScript Android iOS